Header Ads

PETEK TEMİZLEME     KOMBİ BAKIM VE TAMİRİ      DOĞALGAZ VE SIHHI TESİSAT      KANAL AÇMA      SU KAÇAĞI TESPİTİ      PİS SU GİDERLERİ AÇMA HİZMETLERİMİZ DÖRT MEVSİM DEVAM ETMEKTEDİR. 

Kameralı Robot İle Tıkanmış Pimaş Açma

Pimaş tıkanıklığı açma servisimiz evlerinizde iş yerlerinizde meydana gelen her türlü pimaş
tıkanmalarına karşı hizmetinizdedir. Tıkanmış pimaş borular herhangi bir kırma dökme işlemi yapılmadan kameralı robotlarla yapılmaktadır. Pimaş borular kullanım alanlarına bağlı olarak bir çok nedenle tıkanabilir. Konuyu bir kaç örnekle açıklamak gerekirse mutfakda atık yemek ve yağlar, banyoda saç kıl vb döküntüler, tuvalette kağıt rulosu, tuvalet fırçası ya da çocukların oyuncak atmasını örnek gösterebiliriz. Bunların yanında tesisata yeterli eğirimin verilmemesi, kullanım alanına göre ölçüde boru kullanılmaması, inşaat halinde iken tesisata inşaat atıkların kaçması ya da atılması pimaşlarınızın belirli bir kullanımdan sonra tıkanmasına sebep olacaktır. Tüm bu olumsuzluklara kanal açma robotları sayesinde çözüm üretilmektedir. Robotun başına takılan değişik ilaveler ile çekme, itme ve cismi parçalama yöntemi ile sorun tesisata zarar verilmeden giderilmektedir.

İstanbul Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Bostancı, Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Beykoz vb. ilçelerinde tıkalı pimaş boru açma hizmetlerimiz vardır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.