Header Ads

PETEK TEMİZLEME     KOMBİ BAKIM VE TAMİRİ      DOĞALGAZ VE SIHHI TESİSAT      KANAL AÇMA      SU KAÇAĞI TESPİTİ      PİS SU GİDERLERİ AÇMA HİZMETLERİMİZ DÖRT MEVSİM DEVAM ETMEKTEDİR. 

İstanbul Su Kaçağı Tespiti


Nayates tesisat, tamir ve bakım hizmetleri servisi olarak uzman ekiplerimiz ve profesyonel cihazlarımız sayesinde yaşam alanlarınızda meydana gelen her türlü pis su ve temiz su kaçaklarını çok kısa sürede tespit ederek kalıcı ve etkin bir çözüm için en uygun tamir yöntemlerini belirler. Gereksiz kırma dökme işlemleri yapmadan sorun kaynağında giderilir. Müşteri memnuniyetin yanında sizlere en uygun fiyatlarla hizmet vermeyi kendimize ilke edindik. Sizde hizmetlerimizden faydalanmak için iletişime geçebilirsiniz.


Servis bölgelerimiz: Gebze su kaçağı tespiti, Tuzla su kaçağı tespiti, Pendik su kaçağı tespiti, Kartal su kaçağı tespiti, Samandıra su kaçağı tespiti, Sultanbeyli su kaçağı tespiti, Maltepe su kaçağı tespiti, Bostancı su kaçağı tespiti, Göztepe su kaçağı tespiti, Kadıköy su kaçağı tespiti, Ataşehir su kaçağı tespiti, Ümraniye su kaçağı tespiti, Üsküdar su kaçağı tespiti, Beykoz su kaçağı tespiti.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.