Header Ads

PETEK TEMİZLEME     KOMBİ BAKIM VE TAMİRİ      DOĞALGAZ VE SIHHI TESİSAT      KANAL AÇMA      SU KAÇAĞI TESPİTİ      PİS SU GİDERLERİ AÇMA HİZMETLERİMİZ DÖRT MEVSİM DEVAM ETMEKTEDİR. 

Banyo Pis Su Gider Tıkanıklığı Açma Servisi

Banyo, lavabo pis su gider boruları neden tıkanır?
Banyo ve lavabo tıkanıkları evlerimizde iş yerlerimizde meydana gelen pis su gider ve borularının en çok tıkandığı noktalardan biride banyolarımızdır. Banyo lavabosu, küvet ve duşa kabin gibi yerlerde tıkanmaların başlıca nedeni saç ve sakalların buralara dökülmesi ya da atılmasıdır. Tesisatın inşaat esnasında yetersiz eğimle yapılması ve borulara inşaat atıklarının da kaçması tıkanma sebebidir. Zamanla borularda biriken saç sakal gibi pislikler tıkanmalara neden olur. Tıkanıklık yakın noktalarda ise çeşitli yöntemlerle de kendiniz sorunu çöze bilirsiniz.  Ucu kanca şeklinde bir tel ya da kimyasal lavabo açıcılar çözüm olabilir. Ancak ulaşamayacağınız noktalarda bu yöntemler sorunu çözemez. Bu gibi durumlarda kameralı görüntüleme yöntemi ile tıkanıklığı tespit ederek kanal açma robotları ile sorunu çözmek daha doğru bir yöntem olacaktır. Nayates Tesisat servisi olarak İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hatta Kocaeli ve yakın illerde de tıkanıklık tespiti ve kanal açma hizmetlerimiz vardır. Sizde dilerseniz online randevu sistemimizi kullanarak ya da telefonla irtibata geçerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 


Servis bölgelerimiz: Gebze pis su gideri açma, Tuzla pis su gideri açma, Pendik pis su gideri açma, Kartal pis su gideri açma, Sultanbeyli pis su gideri açma, Samandıra pis su gideri açma, Maltepe pis su gideri açma, Bostancı pis su gideri açma, Kadıköy pis su gideri açma, Göztepe pis su gideri açma, Ataşehir pis su gideri açma, Üsküdar pis su gideri açma, Ümraniye pis su gideri açma, Beykoz pis su gideri açma, Çekmeköy pis su gideri açama

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.