Header Ads

PETEK TEMİZLEME     KOMBİ BAKIM VE TAMİRİ      DOĞALGAZ VE SIHHI TESİSAT      KANAL AÇMA      SU KAÇAĞI TESPİTİ      PİS SU GİDERLERİ AÇMA HİZMETLERİMİZ DÖRT MEVSİM DEVAM ETMEKTEDİR. 

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Servisi

Tuvalet Boruları Neden Tıkanır?
Tuvalet borularının tıkanmasına en çok sebep olan cisimler evde kullandığımız temizlik ürünleridir. Bunlara örnek olarak ıslak mendil, rulo halinde atılmış tuvalet kağıdı, su da erimeyen kağıt havlu, kedi kumu, temizlik bezleri ve çocukların attıkları katı cisimleri gösterebiliriz. Bunlarla birlikte henüz inşaat halinde iken tesisat içerisine dökülmüş çimento, kireç tuğla parçacıkları, kum, alçı vb. malzemeler dirseklerde birikir ve zamanla kullanıldıkça boru taşıyıcılık özelliğini yitir ve tıkanır. Bu nedenle tuvalette taşmalar ve kötü kokular meydana gelir. Basit tıkanıkları pompa ve kimyasal açıcılar ile kendinizde açabilirsiniz ancak ulaşılması zor ve tamamen tıkalı borulara müdahale etmeniz mümkün olamayacaktır. Bu nokta profesyonellerden yardım almanız en doğrusu olacaktır. Uzman ekiplerimiz borularda meydana tıkanıkları kameralar yardımı ile görüntüler ve tıkanma şekline göre kanal açma robotları ile tıkalı tuvalet borularını kırma dökme işlemi yapmadan açarlar.

Banyo, lavabo ve tuvalet (wc) gibi alanlarda meydana gelen boru tıkanmalarını açmak bazen kendi başınıza imkansız olmaktadır. Bu nokta uzman ekiplerimizden yardım almanız gerekebilir. Peki hangi semterde hizmet veriyoruz? Servis verdiğimiz ilçeler Gebze, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Bostancı, Kadıköy, Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy, Ümraniye, Sultanbeyli ve Samandıra' dır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.