Header Ads

PETEK TEMİZLEME     KOMBİ BAKIM VE TAMİRİ      DOĞALGAZ VE SIHHI TESİSAT      KANAL AÇMA      SU KAÇAĞI TESPİTİ      PİS SU GİDERLERİ AÇMA HİZMETLERİMİZ DÖRT MEVSİM DEVAM ETMEKTEDİR. 

Mutfak, Lavabo Tıkanıklığı Açma Servisi

Mutfak ve lavabo boruları neden tıkanır? 
Mutfaktaki pis su lavabo borularının tıkanmasındaki ana sebep yemek artıklarının ve yağlarının lavaboya dökülmesidir. Bu artıklar zamanla borularda birikir ve tıkanmalara sebebiyet verir. Özellikle yağlar zamanla borularda donarak tıkanmalara yol açar. Bunların haricinde henüz inşaat aşamasında iken tesisat borularına kaçan inşaat artıkları ve montaj esnasında borulara yeteri kadar akışkanlığı sağlayıcı eğimin verilmemesi de zamanla boruların tıkanmasına neden olacaktır. Mutfak lavabo giderlerinizde meydana gelen basit tıkanmalara karşı evde uygulayabileceğiniz pratik çözümler vardır. Örnek olarak lavabo giderinize önce karbonat ve ardından 1 bardak sirke döküp yarım saat bekledikten sonra 1 litre kaynamış suyu üzerine dökebilirsiniz. Ya da önce tuz sonra sirke ve 1 litre sıcak su şeklinde uygulama yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken her iki uygulamada da kullandığınız malzemelerin eşit olmasıdır.  Farklı bir yöntem de kimyasal lavabo açıcılardır. Bu yöntemler basit diyebileceğimiz tıkanmalarda işinizi görebilir ancak ana kanal ve borularda size çözüm sağlamaz.  Burada yapmanız gereken uzman kişilerden destek alarak tesisatınızı kamera yöntemi ile görüntüleyip tıkanıklığın tespit edilmesini sağlamak ve kanal açma robotları ile boruların açılıp temizlenmesini sağlamaktır. 

Gebze tıkalı boru açma, Tuzla tıkalı boru açma, Pendik tıkalı boru açma, Kartal tıkalı boru açma, Sultanbeyli tıkalı boru açma, Samandıra tıkalı boru açma, Maltepe tıkalı boru açma, Bostancı tıkalı boru açma, Kadıköy tıkalı boru açma, Ataşehir tıkalı boru açma, Ümraniye tıkalı boru açma, Üsküdar tıkalı boru açma, Beykoz tıkalı boru açma, Çekmeköy tıkalı boru açma hizmetlerimiz vardır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.